Μετέωρα

18 αφορμές να επισκεφτείς τα Μετέωρα

Από , 27/03/2015

Ψάχνοντας τον παράδεισο μερικά βήματα μακριά, επιλέξαμε μερικούς από τους ομορφότερους προορισμούς της Ελλάδας και βρήκαμε την κατάλληλη περίοδο να τους επισκεφτείς. Για τον Μάρτιο, ο δρόμος μας οδηγεί στα Μετέωρα.

Μέσα στα πλαίσια της Σαρακοστής και εν αναμονή του Πάσχα, ο Μάρτιος ενδείκνυται για θρησκευτικό τουρισμό. Τα πασχαλινά έθιμα είναι ποικίλα και μοναδικά στις διάφορες περιοχές της Ελλάδα. Όσο κοντεύει το Πάσχα τόσο πιο ενδιαφέρουσα γίνεται και η επίσκεψη στα Μετέωρα. Για να πεισθείς, απαριθμήσαμε τους λόγους για τους οποίους, την περίοδο του Πάσχα, θα βιώσεις μια αξέχαστη εμπειρία στα Μετέωρα. Μέσα σε αυτούς και η μονή του Μεγάλου Μετεώρου, που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα μας με τα ομορφότερα μοναστήρια του κόσμου.

Αναρωτήθηκες ποτέ με ποιες αναμνήσεις και εμπειρίες μεγαλώνει ένα παιδί στη σκιά των μεγαλοπρεπή βράχων; Η απάντηση έρχεται σαν να είναι βγαλμένη από παραμύθι μέσα από την εξομολόγηση ενός ντόπιου στο άρθρο «Μεγαλώνοντας μεταξύ ουρανού και γης».

Κι επειδή θέλεις να βιώνεις κάθε ταξίδι όπως ταιριάζει στον δικό σου τύπο, φτιάξαμε τη λίστα όπου θα κάθε ταξιδευτής μπορεί να βρει τη προσωπική του «ουράνια» διαμονή στα καταλύματα των Μετεώρων.

 


Οι εικόνες ζωντανεύουν μέσα από τα κείμενα. Η προσδοκία ξυπνά, και ένα ταξίδι στο ιδιαίτερο φυσικό κάλλος της Ελλάδας ξεκινά.


Δες τα Μετέωρα του Μάρτη μέσα από τις εικόνες των ταξιδευτών τους

 

© travelstache 266-insta-trivago Magazine-afieroma-sta-meteora-tou-marti

© stelios_koutsodimos 266-insta-trivago Magazine-afieroma-sta-meteora-tou-marti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Περισσότερα για τα Μετέωρα: