Μύκονος

Μίνιμαλ πολυτέλεια σε κορυφαία ξενοδοχεία της Μυκόνου

Από , 31/05/2017

Μεσ’ της Μυκόνου τα στενά… ο καθένας βρίσκει ότι θέλει να βρει! Εξαρτάται την ώρα, τη διάθεση και φυσικά το επίπεδο αλκόολ στο αίμα.

Η Μύκονος, το κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων, αποτελεί σταθερή επιλογή Ελλήνων και ξένων τουριστών. Συστήνεται για έντονες συγκινήσεις και ατελείωτη διασκέδαση. Όπου σταθείς ανακαλύπτεις ότι υπάρχει ένα διαφορετικό πάρτυ. Η ένταση δε σταματά παραμόνο προς το τέλος του Σεπτέμβρη.

Σου παρουσιάζουμε τα πέντε κορυφαία ξενοδοχεία για να απογειώσεις την εμπειρία των διακοπών σου στον νησί των ανέμων.

Είσαι έτοιμος για τη Μύκονο του 2018;

Πώς θα φτάσεις στη Μύκονο

Το να βρεθείς στην Μύκονο είναι αρκετά εύκολο. Το νησί έχει σύνδεση με τα πλοία που φεύγουν από τα δύο λιμάνια της Αθήνας, τη Ραφήνα και τον Πειραιά. Από τη Ραφήνα η απόσταση είναι μικρότερη, ενώ και από τα δύο λιμάνια υπάρχει η εναλλακτική του συμβατικού ή του γρήγορου πλοίου. Οι τιμές για τα ακτοπλοϊκά ξεκινούν από 27 ευρώ για τους ενήλικες και είναι τα μισά χρήματα για παιδιά ως 10 ετών, ενώ για τη μεταφορά οχήματος, οι τιμές ξεκινούν από 60 και φτάνουν τα 84 ευρώ. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι μεταξύ 2,5 ως και 6 ωρών περίπου. Αυτό, φυσικά εξαρτάται από τον τύπο του πλοίου, όπως και από το ποιό λιμάνι θα επιλέξεις.

Επίσης μπορείς να φτάσεις αεροπορικώς από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πολλές πόλεις του εξωτερικού. Η διάρκεια πτήσης είναι μόλις 35 λεπτά και το συνολικό κόστος εξαρτάται από το πόσο νωρίς έχεις προαγοράσει τα αεροπορικά σου εισιτήρια. Αξίζει να γνωρίζεις ότι το αεροδρόμιο της Μυκόνου δέχεται πάνω από δέκα πτήσεις ημερησίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες από εσωτερικό και εξωτερικό και εξυπηρετεί και πτήσεις τσάρτερ.