Ελλάδα

5 ξενοδοχεία που θα "απογειώσουν" την διαμονή σας

Από , 25/07/2017

Άλλο ένα ταξίδι ξεκινά. Άλλη μια βαλίτσα έτοιμη για παράδοση. Άλλο ένα εισιτήριο ανά χείρας. Άλλη μια περιπέτεια.

Οι περιπέτειες όμως καμία φορά δεν έχουν θετική έκβαση… Αν σας έχει συμβεί ένα από τα παρακάτω τότε καλά θα κάνετε να αποθηκεύσετε αυτό το άρθρο για μελλοντική χρήση:

  1. Η πτήση σας καθυστέρησε. Κακοκαιρία, πρόβλημα με τον έλεγχο, το αεροδρόμιο ή για οποιονδήποτε άλλον λόγο σε όλους τυχαίνει κάποια στιγμή να περιμένουν για ώρες (ή ακόμα και μέρες) το αεροπλάνο τους.
  2. Χάσατε την πτήση σας για μόλις μερικά λεπτά. Δύσκολο, αλλά λίγο η κίνηση, λίγο η κούραση, λίγο η απροσεξία μπορεί να συμβεί και στα πιο οργανωτικά μυαλά.
  3. Φτάσατε καθυστερημένα στο αεροδρόμιο του προορισμού σας. Το χειρότερο με τις καθυστερήσεις στις πτήσεις είναι το μετά. Τίποτα δεν πάει όπως το είχατε προγραμματίσει. Μπορεί εύκολα να χάσετε την επόμενη πτήση ή το τελευταίο λεωφορείο/πλοίο/τρένο για τον τελικό σας προορισμό.

Τα καλά νέα είναι ότι αυτά συμβαίνουν σε όλους κι ότι δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Ίσα-ίσα μπορεί να έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εμπειρία διαμονής, λίγα μόλις μέτρα από τον τόπο της «τραγωδίας»…

Σας παρουσιάζουμε τα πέντε καλύτερα ξενοδοχεία δίπλα σε πολυσύχναστα αεροδρόμια της Ελλάδας.