Μέτσοβο

Μέτσοβο: μια εικονική ξενάγηση που θα σε εμπνεύσει

Από , 05/12/2014

Χαζεύεις στα social media και περνάνε μπροστά σου εικόνες από όλες τις μεριές της Ελλάδας. Εκνευρίζεσαι λίγο που είσαι στη δουλειά ή στο σπίτι και προσπαθώντας να πάρεις μια ανάσα από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα, βλέπεις τους φίλους και τους γνωστούς σου να μοιράζονται φωτογραφίες από τις διάφορες εκδρομές τους. Αρχίζεις να ονειρεύεσαι τι υπέροχη ιδέα που θα ήταν ένα ταξιδάκι ή χειμερινές διακοπές, γενικά… και πάνω στην ώρα πέφτεις πάνω στη στήλη του insta #trivago Magazine για να σου δώσει ένα παραπάνω λόγο να το πάρεις απόφαση! Οι 19 φωτογραφίες που ξεδιπλώνονται μπροστά σου, σου δίνουν μια επιπρόσθετη αφορμή για να κινηθείς, να αναπνεύσεις καθαρό αέρα και να ξεχάσεις για λίγο τι αφήνεις πίσω και να εστιάσεις στο τι έχεις μπροστά σου. Με λίγα λόγια, μόλις ξεχάσεις για λίγο την καθημερινότητά σου, θα δεις τους ρυθμούς της ζωής ενός άλλου τόπου μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Θα ανακαλύψεις ότι η εσωτερική ηρεμία είναι ένα υπέροχο δώρο που μεγαλώνει μέσα μας σε κάθε απόδραση. Μήπως άρχισες να πείθεσαι να κάνεις το βήμα για ένα ταξίδι στο Μέτσοβο; Λένε πως μια φωτογραφία αντιστοιχεί σε 1000 λέξεις. Για εμάς αντιστοιχεί σε 1000 λόγους και σου έχουμε βρει ήδη 19.000! 

Ξέρω οι εικόνες σε παρακινούν να το επισκεφτείς.. Μάθε περισσότερα για το Μέτσοβο και τι μπορείς να κάνεις εκεί ώστε να απολαύσεις στο έπακρο τη φύση και την ηρεμία του βουνού στο άρθρο Εξερευνώντας την Ελλάδα: Διαδρομές στο Μέτσοβο.

Θέλεις να συμπεριληφθεί και η δική σου φωτογραφία στο trivago Magazine.trivago.gr; Χρησιμοποίησε τα hashtag #trivago Magazine #trivago και μην ξεχάσεις να αναφέρεις το μέρος που βρίσκεσαι, παράδειγμα #metsovo. Ίσως η επόμενη φωτογραφία να είναι δική σου!


Διάβασε επίσης: