Μελωδικά Χρόνια Πολλά από την trivago. Καλές Γιορτές! #odetotrivago

Από , 24/12/2014

Είναι αυτή η περίοδος του έτους που νομίζεις πως ο χρόνος έχει σταματήσει, που η οικογένεια, οι φίλοι, η χαλάρωση και η καλοπέραση περνούν στην πρώτη θέση στη λίστα των προτεραιοτήτων σου.
«Μακάρι να κρατούσαν λίγο ακόμα οι γιορτές» θα σκεφτείς και θα δωρίσεις την κάρτα με τις ευχές σου στους αγαπημένους σου. Κι επειδή για μας είσαι κομμάτι της όμορφης αυτής περιόδου θέλαμε να σου ευχηθούμε προσωπικά Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές!

Κι έχω κάτι καλύτερο από κάρτα, σου χαρίζω το video που με πολύ αγάπη και δημιουργικότητα φτιάξαμε στην trivago.

Με βάση τη μελωδία του Ode to joy της 9ης συμφωνίας του Μπετόβεν, το Ode to joy trivago edition είναι η διασκευή που δημιούργησαν οι ταλαντούχοι εργαζόμενοι της trivago.
Άνθρωποι από κάθε μεριά τούτου του πλανήτη συνεργάστηκαν για να συνθέσουν παρέα στίχους (σε διάφορες γλώσσες), φωνές, νότες και να σου ευχηθούν:


Καλά Χριστούγεννα &
Ευτυχισμένο το 2015

Στο τέλος σου έχουμε μια έκπληξη.. ένα γνώριμο χαμόγελο!

Credits

Βίντεο: Beatriz Huelamo

Μουσικοί: Tauan Zimmermann (πλήκτρα), Ivano Sorrentino (κιθάρα), Esat Can Ünübol (μπάσο), Dominik Siebel (ντραμς), Miguel Bustamante (βιολί), Beatriz Huélamo (ακορντεόν).

Χορωδία: Petra Legovic, Chusin Mateechaipong, Anh Nguyen, Denise Toldo, Sonia Cabon, Rosa María Pons, Jose Murta, Manaswini Murali, Samantha Strube, Jennifer Menzel, David Pillon, Giovanni Pelizzaro, Jayda Fogel, Samriddhi Sharma

Φωτογραφίες: Irati Agirre

Special Guest: Christian Göran

christmas video 2014 collage

Καλές Γιορτές από όλους μας!