Πάτρα

Φορέσε τη στολή και το χαμόγελό σου, το καρναβάλι είναι εδώ!

Από , 20/02/2016

Πατρινό καρναβάλι για πάντα! Το καρναβάλι που μετρά παραπάνω από 180 χρόνια ιστορίας και αποτελεί την μεγαλύτερη γιορτή καρναβαλιού στην Ελλάδα έχει κερδίσει μια θέση στη καρδιά κάθε καρναβαλιστή. Όσοι έχετε πάρει μέρος σε αυτό θα γνωρίζετε το κέφι και τη διασκέδαση, το χρώμα και την ανέμελη διάθεση που κυριαρχούν καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής. Για τους Πατρινούς το καρναβάλι έχει γίνει μια αγαπημένη παράδοση και το κυριότερο γεγονός της χρονιάς. Κάθε χρόνο η Πάτρα αποτελεί πόλο έλξης για παλιούς και νέους επισκέπτες της. Η επίσημη έναρξη του καρναβαλιού λαμβάνει χώρα προς το τέλος του Φλεβάρη, αφού την προηγουμένη προηγηθεί η ανακοίνωση από τον τελάλη. Το Τριώδιο διαρκεί 3 εβδομάδες, στη διάρκεια των οποίων ακολουθούν μια σειρά από εκδηλώσεις μέχρι την τελευταία εβδομάδα που οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

πατρινο καρναβαλι προγραμμα πατρινο καρναβαλι προγραμμα πατρινο καρναβαλι προγραμμα

Από τη παρέλαση του 2012 Πηγή: flickr Φωτογράφος: George Galanis

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Καρναβαλιού στο επίσημο site carnivalpatras.gr. Άλλες χρήσιμες σελίδες για την ζωή και τα δρώμενα της Πάτρας είναι το patrasevents.gr και το patrasinfo.com.

Για όσους ενδιαφέρονται για ένα δωμάτιο στην Πάτρα για ένα τριήμερο σε ξέφρενους ρυθμούς, κλείστε το ξενοδοχείο της προτίμησης σας εδώ στην καλύτερη online προσφορά.

Καλή Αποκριά!


Κεντρική φωτογραφία: © George Galanis


Διαβάστε ακόμα: