Κρήτη

Ο φάρος μπροστά από τον Ψηλορείτη, Ρέθυμνο

Από , 02/05/2014

Η επιβλητική θέα του φάρου του Ρεθύμνου μπροστά από τον Ψηλορείτη με τις αποχρώσεις ενός ζεστού ηλιοβασιλέματος έκλεψε την προσοχή και κέρδισε το θαυμασμό μου. Η φωτογραφίες αποτυπώνουν στιγμές, κλείνουν αναμνήσεις και γεννούν ιστορίες… Το Ρέθυμνο έχει τόσες πολλές ομορφιές με το λιμάνι και το φάρο να κράτα τα πρωτιά στις εικόνες που συγκρατεί ο επισκέπτης στο μυαλό του.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο trivago Magazine.trivago.gr η Βίκη Βαμιεδάκη, που κατάγεται από το Ρέθυμνο, το συστήνει ως τον ιδανικό ελληνικό προορισμό για το φετινό καλοκαίρι. Όπως η ίδια αναφέρει η ιδιαίτερη πατρίδα της μπορεί να ικανοποιήσει κάθε γούστο και κάθε βαλάντιο. Από τα πολυτελή resorts γύρω από την πόλη, μέχρι μικρά αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα στο νότο. “Συστήνω οπωσδήποτε μια μεγάλη εκδρομή στο ορεινό Ρέθυμνο. Το επιβλητικό βουνό του Ψηλορείτη κρύβει στις πλαγιές αλλά και τους πρόποδες του πανέμορφα χωριά, πνιγμένα στα νερά και την πλούσια παρθένα φύση. Φαράγγια, ρεματιές, δάση και λόφοι εξαλλάσσονται σε ένα τοπίο μαγικό… Πλούσια κρητική κουζίνα, καλή ρακί και κρασί, μα πάνω από όλα Ρεθεμνιώτικη φιλοξενία!”  Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ.

Τι θα λέγατε λοιπόν, θα θέλατε να απολαύσετε ιδίοις όμμασι το εξαιρετικό θέαμα που αιχμαλώτισε με το φακό του ο Theophilos Papadopoulos; Κλείστε το δωμάτιο σας εδώ το συντομότερο!

Διαβάστε επίσης: