Κόσμος

Τα ιδανικά ξενοδοχεία για να γίνετε οι διώκτες των εθνικών αποστολών στο Μουντιάλ

Από , 28/05/2014

15 μέρες και λίγες ώρες χωρίζουν το ποδοσφαιρόφιλο κοινό από την έναρξή της μεγαλύτερης γιορτής ποδοσφαίρου. Αυτό το καλοκαίρι η καρδιά του ποδοσφαίρου χτυπά στη Βραζιλία και η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr αποφάσισε να μοιραστεί με το φιλοθεάμων γυναικείο κυρίως κοινό, τις πληροφορίες που γνωρίζει για κάθε αποστολή… Δεν είναι άλλες από τα ξενοδοχεία στα οποία επέλεξαν να διαμείνουν ή εκείνα που είναι τόσο κοντά σε αυτά που τους φιλοξενούν για να μη χρειαστείτε καν κιάλια παρακολούθησης…

Ελλάδα, Ξενοδοχείο AquariosAracaju

casa-room-Aguarios hotel Aracaju brazil world cup

Μπορεί η ελληνική αποστολή να μη διαμένει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, εντούτοις το ξενοδοχείο Aquarios είναι τόσο κοντά στο ξενοδοχείο Radisson Blu της πόλης Aracaju  που η πιθανότητα να πέσετε «τυχαία» πάνω στον αγαπημένο σας διεθνή είναι πολύ μεγάλη. Επισκεφτείτε το γυμναστήριο του ξενοδοχείου πριν αποφασίσετε να κάνετε ένα περίπατο στην περιοχή για να γνωρίσετε τις ομορφιές της πόλης και ποιος ξέρει ίσως συναντήσετε τυχαία τον γοητευτικό Γιώργο Σαμαρά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παροχές του ξενοδοχείου εδώ.

 

Ισπανία, Ξενοδοχείο Master Express Curitiba

Curitiba-Master Express Curitiba world cup

Μπορεί η Ισπανική αποστολή να επέλεξε να μείνει σε camp τοπική ποδοσφαιρικής ομάδας για να είναι μακριά από κάθε πειρασμό και να μείνουν προσηλωμένοι στο στόχο της νίκης, ωστόσο ουδέν κρυπτόν από το γυναικείο πληθυσμό. Το ξενοδοχείο Master Express Curitiba βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και πολύ κοντά σε όλα τα εμπορικά καταστήματα και την ίδια στιγμή σε απόσταση αναπνοής από το αθλητικό κέντρο που φιλοξενείται ο Sergio Ramos και οι υπόλοιποι Ισπανοί ποδοσφαιριστές. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο εδώ.

Βραζιλία, Ξενοδοχείο Atelier Molinaro

swimmingpool-Atelier Molinaro-Brazil-world cup

Όπως είναι αναμενόμενο η αποστολή της Βραζιλίας κατά την περίοδο του Μουντιάλ θα διαμείνει και θα προπονείται σε ειδικά διαμορφωμένο αθλητικό κέντρο στην πόλη Petropolis. Αυτό δε σημαίνει ότι οι Βραζιλιάνοι διεθνείς μπορούν να μείνουν προστατευμένοι από τα γυναικεία βλέμματα… Το ξενοδοχείο Atelier Molinaro Boutique βρίσκεται μόνο κάποια μέτρα μακριά από τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Μοναδικό ατού για το γυναικείο πληθυσμό που θέλει να παρακολουθεί στενά τους βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές ενώ γυμνάζονται. Για περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο εδώ.

Αργεντινή, Ξενοδοχείο Boulevard Express

Boulevard Express hotel brazil world cup

Οι ποδοσφαιριστές της Αργεντινής κατά παράδοση κατέχουν τον τίτλο των πιο ποθητών ποδοσφαιριστών. Πληθώρα κοριτσιών παρακολουθούν ποδόσφαιρο για ένα και μόνο λόγο, για να τους δουν εν ώρα δράσης. Η αποστολή της Αργεντινής μένει σε αθλητικές εγκαταστάσεις τοπικής ομάδας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης. Το ξενοδοχείο Boulevard Express είναι μερικά μόνο μέτρα μακριά και αποτελεί ιδανικό ορμητήριο παρακολούθησης των Αργεντινών άσων. Για περισσότερες πληροφορίες για τις παροχές του ξενοδοχείου εδώ.

Ιταλία, Ξενοδοχείο Portobello Resort & Safari

port-bello-resort-safari-swimming pool brazil world cup

Η Ιταλική αποστολή με τους αρρενωπούς ποδοσφαιριστές είναι ίσως ο πιο εύκολος στόχος για το γυναικείο πληθυσμό που θα κατακλύσουν τη Βραζιλία για να «παρακολουθήσουν» το Μουντιάλ. Διαμένουν στο τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο και όταν δεν προπονούνται απολαμβάνουν τον ήλιο δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου. Αποτελεί ιδανική επιλογή για όλες εκείνες που είναι λάτρεις των σπορ γενικότερα και των θαλάσσιων ειδικότερα. Μια πληθώρα επιλογών για να επιλέξετε όσο περιμένετε να τελειώσουν την προπόνηση οι αγαπημένοι σας Ιταλοί ποδοσφαιριστές. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πορτογαλία, Ξενοδοχείο The Palms

piscina_noturna-the palms-hotel- brazil world cup

Cristiano Ronaldo, μια ομάδα μόνος του και ο πιο ποθητός ποδοσφαιριστής. Είναι ίσως ο λόγος που το γυναικείο φίλο ανακάλυψε το ποδόσφαιρο και ο λόγος που οι Ελληνίδες το 2004 στενοχωρήθηκαν που έχασε η Πορτογαλία στον τελικό από την Ελλάδα. Τα δακρυσμένα του μάτια άγγιξαν κάθε γυναικεία ελληνική καρδιά. Η αποστολή της Πορτογαλίας κατά την περίοδο του Μουντιάλ θα διαμένει στο ξενοδοχείο The Palms και μαζί της και όλες οι κάτοικοι της Βραζιλίας για να αποσπάσουν ένα βλέμμα του και μόνο. Περισσότερες λεπτομέρειες για το ξενοδοχείο εδώ.

Γερμανία, Ξενοδοχείο Toko Village

toko-village-port-seguro-hotel- brazil world cup

Σκληροί, απόμακροι και εντελώς προσηλωμένοι στο στόχο τους. Έτσι ακριβώς είναι κάθε παίχτης της Γερμανικής αποστολής. Μάλιστα είναι τόσο προσηλωμένοι στη νίκη που για τη διοργάνωση αποφάσισαν να χτίσουν το δικό τους αθλητικό κέντρο για τη διαμονή και τις προπονήσεις τους, για να παραμείνουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Το ξενοδοχείο Toko Village βρίσκεται αρκετά κοντά στις γερμανικές αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά ίσως είναι η μοναδική περίπτωση που καλό θα ήταν να ρίξετε στην τσάντα σας και ένα ζευγάρι κιάλια… Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Γαλλία, Ξενοδοχείο JP

room-JP-hotel brazil world cup

Εκλεπτυσμένοι, με στυλ και τρόπους, τους οποίους ξεχνάνε όταν μπαίνουν στο γήπεδο. Ιδανικός συνδυασμός σκληρού άντρα αλλά και με τρόπους. Οι Γάλλοι ποδοσφαιριστές σπάνια περνούν απαρατήρητοι και το γυναικείο κοινό έχει μονίμως το βλέμμα στραμμένο πάνω τους. Καθόλη την περίοδο του Μουντιάλ θα διαμένουν στο τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο JP στην πόλη Ριμπεϊράο Πρέτο. Διαθέτει τεράστιες εγκαταστάσεις γηπέδων για κάθε άθλημα σχεδόν. Τι καλύτερο από το να παίζετε τένις όσο οι Γάλλοι διεθνείς προπονούνται; Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ολλανδία, Ξενοδοχείο Caesar Park Ipanema

roomwiew-Caesar Park Ipanema hotel brazil world cup

Η αποστολή που θεωρείται outsider τουλάχιστον όσο αφορά στο σεξαπίλ τους και στο κατά πόσο είναι ποθητοί από το γυναικείο πληθυσμό. Ψηλοί, γεροδεμένοι αλλά με ψυχρό βλέμμα… Μύθοι θέλουν να υπάρχουν άνθρωποι που είδαν του Ολλανδούς ποδοσφαιριστές να χαμογελούν. Την περίοδο του Μουντιάλ θα διαμείνουν στο πέντε αστέρων ξενοδοχείο Caesar Park Ipanema στο κέντρο του Ρίο. Για όσες το επιλέξουν για να αναπνέουν τον ίδιο αέρα με τους Ολλανδούς ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να ξέρουν ότι θα κληθούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.